Stikkord

Hver morgen i snart 12år har jeg stått opp med tunge smerter, jeg kaller dem «tunge» da det er slik det føles- bare veldig tungt. 

Takknemlig for at jeg har en grunn til å stå opp- det er min sønn 💜 

Jeg må bruke to timer på å gjøre meg klar om morgenen, noe vanlige folk også gjør, bare de løper rundt å lager niste til alle ungene osv, mens jeg sitter i sofaen å biter tennene sammen for å vende meg til dagens smerte. 

Lager meg en kopp te og sitter i sofaen i alt fra 30-60min før jeg tvinger meg til å gå å kle meg. For noen høres det ut som en deilig morgen, og det hadde det også vært om ikke det hadde vært for smertene. 

Det er viktig for meg å klare dagen så lenge som mulig uten å ta medisiner, men det er ikke lett. 

I dag er det første trening etter intravenøs behandling, motivasjonen er ikke på topp… 

Ha en nydelig dag 💜

Reklamer