Stikkord

Den siste uken har gått fort og jeg har vært stresset i hode og kropp. Når jeg er stresset klarer jeg ikke å skrive eller dele, da må jeg bare konsentrer meg om å nå dagens mål for å komme videre til neste dag..

Til onsdag skal jeg ha ny runde med instavanøs smertestillende, det har ikke fungert så godt som jeg håpet så håper viktige denne gangen blir bedre ! Denne uken har jeg kun gått mellom jobb og senga- sinnsykt dårlig uke… 

Til lørdag arrangere vi loppemarked hos min mor til inntekt for operasjonen min- gleder meg til det! Så er du i Kr.sand så ta turen til Kjosdalen 12 🙌👍  

Nå er det snart kvelden her, nakken er helt utslitt etter en lang dag på jobb. Vi arrangerte 3år jubileum for Agder parkour i dag- stas! Nå venter den nye gode tempur senga 👌

I går satt jeg barnevakt på tantebarna og måtte bare dele bilde av denne solstrålen😁☀️😍

Reklamer