Stikkord

Studere på Universitetet i Agder var i mange år en drøm, en drøm jeg nektet å gi opp!! Etter mange (mislykket) forsøk har jeg funnet ut at et fag i halvåret er maks hva jeg klarer. 

Nå studerer jeg religion og jeg elsker det!! Så spennende og passer perfekt da jeg har en stor lidenskap for gamle skrifter!

Men å lese er ikke lett. Sitte stille i lengden og ikke minst å se ned i boken er et problem. Jeg klarer aldri å lese pensumet (langt ifra), men går på forelesning og jobber med noen oppgaver. Målet er ikke gode karakterer (selv om jeg har fått et par av de også 🙌), men å lære. 

Etter ulykken fikk jeg store problemer med hukommelsen og viste seg at jeg hadde pådratt meg en hjerneskade. Studier hjelper meg å holde hjernen i gang. Litt deprimerende er det at store deler av fakta som kommer inn i hode ikke fester seg, men øvelse gjør mester!! 👍 Never giving up!!

Til torsdag skal jeg ha eksamen, det er skoleeksamen så vet at faren for å stryke er stor. Gode karakterer får jeg kun på hjemmeeksamen fordi da slipper jeg å huske alt. Så nå har jeg lest i to dager og nakken har det langt ifra bra 😬

I morgen blir det smertestillende igjen, det gleder kroppen seg til!! Så blir det jo en ny opplevelse å ta eksamen for første gang uten smerter.., kanskje jeg oppnår en bedre opplevelse… ? 😁 

Reklamer