Stikkord

Det høres rart ut at jeg kan i det ene øyeblikket sitte hos legen for å få ut flere medisiner og i det andre øyeblikket er jeg på treningssenteret💪 Det er rart for meg også og ikke minst helt sinnsykt tungt!! 

Jeg vet helt ærlig ikke om det er bra eller dårlig for nakken, men alle legene sier jeg skal trene så jeg gjør mitt beste. Går på trening og tygger piller… det er en helt merkelig kombinasjon🙄  

Det beste med å være nakkeskadet er at man ser helt normal ut, men det er også det verste! For at folk skal forstå at man er skadet må man gå med nakkekrage og det er synd. 

Jeg bruker bare nakkekrage hjemme, det er ikke snakk om å vise seg med den utenfor hjemmet! Ikke liker jeg oppmerksomhet heller så må jeg gå med nakkekrage så blir jeg heller hjemme hele dagen! 

Jeg snakker om operasjon og det er sikkert ikke mange som forstår hva det innebærer. En nakkeoperasjon som jeg trenger betyr å skru sammen nakken. Etter operasjonen kan jeg (nesten) ikke se til høyre og venstre, men jeg vil være smertefri. 

På bilde ser dere skruene som skal plasseres inn i nakken min. Det er mange og det kommer til å gjøre helt grusomt vondt etterpå! Men, forhåpentligvis så vil det være verd det til slutt 💜

Hjelp meg å få denne operasjonen. Lik, del, kommenter og doner🙏 

Reklamer