Stikkord

Det finnes skole for både gründere, organisasjonsarbeidet og daglig ledere. Jeg har ikke tatt noe av det! 

Hadde jeg tatt det så hadde jeg nok vært bedre forbedret og rustet, men nå var ikke Agder parkour planlagt. 

Nå er jeg ansatt i Agder parkour som daglig leder, men jobber også frivillig med styrearbeid og prosjekter. De første 2,5 årene jobbet jeg kun frivillig og bygde opp Agder parkour fra bunnen av. 

For mange er ordet «frivillig» noe negativt, foreldre forbinder det somregel med dugnad som å stå i kiosk på en fotballkamp. For meg betyr ordet frivillighet «frihet». Frihet til å gjøre hva man vil! Frihet til å være kreativ og glede andre! 

Ved mitt arbeid som frivillig har jeg klart å lage en arbeidsplass som er tilrettelagt for den arbeidsmengden jeg klarer. I tillegg har jeg i oganisasjonen et godt team rundt meg og hva mere kan man da ønske seg? 

Agder parkour er som mitt andre barn, jeg startet det pga min sønn og har lagt sjelen min i denne organisasjonen. Den betyr så utolig mye for meg og menneskene rundt meg betyr utrolig mye💜 

De siste dagene har jeg jobbet mye med oppgradering av nettsiden til Agder parkour. Den er langt ifra ferdig, ting tar tid når man er nakkeskadet, men kommer et skritt nærmere hver dag. Jeg digger utfordringer 🙌👌👍 

Mestring er en lykkefølelse 👌 

Reklamer