Stikkord

I dag var jeg på sykehuset igjen for intravenøs behandling. Første gang var det fantasisk, andre gang helt grusomt og jeg gruet meg veldig til i dag. Merker alt rundt meg faller litt sammen når man skal ha ny behandling. 

I det siste har jeg jobbet masse og det er fælt å si at jobben kommer før helsa, men det gjør det for meg. Nå jobber jeg riktig nok også mye frivillig, men jeg brenner viktig  for jobben min og det er et høydepunkt i livet 💜 Det å skape noe magisk for barna i byen er en god motivasjon til å ikke gi opp! 

Nå ligger jeg i sengen min, etter et par timer i sykehus sengen. Takknemlig for en god dose med kvalmestillende og beroligende slik at jeg fikk sove under inntaket av smertestillende som tar to timer. 

I dag var det endel venting og tok to timer ekstra, ikke forstår jeg at min venninne Marion gidder å være med meg, men det gjør hun og det er så utolig trygt og ikke minst hyggelig💜 I dag spurte hun om jeg ikke hadde solbriller å ta på meg etter behandlingen så antar at jeg ikke så veldig bra ut 😂😂


I dag er mini (min sønn) å klipper plener som er hans sommerjobb, min mor stelte med mat og hjelper han. Mamma er bare fantastisk! 

De siste dagene har jeg fått så mange fine meldinger, utolig å mange gode mennesker som finnes!! Men det får jeg fortelle om i morgen… nå må jeg sove litt til 🙏 

Reklamer