Stikkord

Smerter så høye som løvens brøl, men like tolmodig som en snegle. Sterk som en hest og sta som et esel. Dyreparkens perle er her 😜😘😂  Jeg har en vanvittig høy smerteterskel og det redder dagen og ikke minst livet mitt…


Lekte litt med bilder i går, og jeg digger filter! Alle de fæle usensurerte bildene av meg kommer det nok av etter operasjonen!! Da skal jeg jo tross alt gå med nakkekrage i hele 3 mnd 😬

 Iløpet av sommeren skal jeg lage et test prosjekt. Gå med nakkekrage en hel uke- uten opphold. Så får jeg forberedet meg på å ikke bevege nakken (i det hele tatt) og ikke minst lære å takle de rare blikkene 🙏 

Det blir rart å operere, rart å skal bruke alt man har av sparepenger, boligpenger og ha innsamling for å betale for noe som staten skulle gjort. Det er helt uvirkelig… 

Holder motet oppe…Oktober er den eneste mnd det passer at jeg opererer meg (sånn i forhold til jobb) så tiden renner ut… jeg trenger deres hjelp til å dele siden og donere! 

Vipps: 97660908🙏

Reklamer