Stikkord

Min mamma har flyttet og til min store glede bor vi nå bare et par min unna hverandre 💜 

I går var vi sammen på stranden og solte oss- super koselig å ha mamma som både venninne og mor 🙏 Hun er verdens beste støttespiller 💜


Strandlivet er digg, men en utfordring når man ikke kan ligge på magen med hode vridd, men er vel bare å vende seg til en stiv nakke😬😢 da den blir helt avstivet med operasjonen… 

Etter en dag på stranda måtte jeg gå å trene og spurte like godt om hun ville være med! Mamma har en kneskade (arbeidsulykke etter tiden som lastebilsjåfør – ja, jeg vet hun er super tøff!!💪) og burde også ha trent styrke og plutselig var vi begge på Fresh 💪😁🙌 


Så imponert over mamma på 60år som heiv seg med på trening kl 21.00 på kvelden!! Vi hadde det så koselig og skal trene igjen til Tirsdag😁 

Denne uken er min sønn hos sin far og derfor er tiden litt mer fleksibel. Deilig å stå opp sent og ha muligheten til å være eks på trening på kvelden. Morgenene er somregel dårlige… og ikke minst digg å ikke lage middag😂😂😂 

Peace ✌️ 

Reklamer