Stikkord

Min sønn er hos faren denne uken og da det nå er mye endringer i Agder parkour blir det mange timer på kontoret. 

I går var jeg på jobb hele dagen og det blir et par slike dager nå. Ja det er sinnsykt tungt, men jeg har nå også laget en arbeidsplass som er tilrettelagt for meg. Jeg har hev/senk skrivebord, en sofa jeg kan sove på når jeg trenger det, ingen kleskoder og kan komme og gå når jeg vil. Slike jobber får man ikke dersom man ikke lager dem selv 💪

Agder parkour er som mitt andre barn og nå som min sønn er blitt 13år så er jeg glad for at jeg har noe mer i livet å bry hodet på😁 Pluss at det er den mest motiverende jobben jeg har hatt! Jeg utvikler meg hele tiden, både faglig og som person, jeg jobber for å glede barn, men samtidig også for byens utvikling. Mer spennende kan det vel ikke bli 😜


I dag var jeg først på jobb også på trening, det var ikke så lurt. Jeg pleier å velge, altså trene kun de dagene jeg ikke er på jobb. Dårlige valg førte til at jeg gikk rett hjem for å finne medisiner og ispose. Så nå ligger jeg her i senga… godt den er magisk 💜

Reklamer