Stikkord

Som avslutning på slektstreff betalte min snille mamma en natt for meg og min sønn på sola strandhotell 😁

Planen var å bade og kose seg hele dagen, men det blåser noe sykt og det tåler nakken min dårlig😬 

Mitt forslag ble da å spille brettspill og gå en tur… det ble dårlig mottatt!!! For det er «kjedelig» i verden til en 13-åring som trodde vi bare skulle chille… (chille betyr vist å gjøre overhode INGENTING😱). 

Så vi chilla i mange timer… så lenge at jeg begynte å kjede meg😜

This is me boring..

Nå skal det sies at jeg er flink til å kjede meg, men ikke når jeg hadde planlagt den «drømmedagen»! Så jeg satt å furtet en laaang stund😂😂😂 (ærlighet varer lengst?) 

Dette er ikke første gang jeg er på ferie og personen jeg reiser med har andre forventninger enn meg..! Min drømmedag ser merkelig nok aldri ut som mitt reisefølges drømmedag… 

Til slutt fikk jeg mast meg til en tur som endte i masse lek og morro 😁 Siden alt utenfor her består av sand og vind var det jo ikke vannskelig å late som man plutselig var i ørkenen😂😂 

Vi kunne selvsagt gått på kino som andre normale folk, men helt ærlig så må jeg alltid tenke medisinering. Kino på kvelden betyr en dose mindre medisiner på kvelden som betyr at natten blir dårligere. Slik dag hadde jeg på lørdag, da skulle vi egentlig bade på kvelden så jeg ventet og ventet med å ta medisiner. Til slutt «smalt det» og ble en våken natt. 

Dagen endte godt med filmkveld på hotellrommet med en hau av sand overalt 😂😂 

Peace ✌️ 

Reklamer