Stikkord

Brannbil ulykken var selvsagt et sjokk og de siste 12årene har jeg brukt mye krefter på å komme over sorgen, angsten, sinnet ol. 

Operasjonen blir enda en endring i livet. Plutselig får jeg skruer i hele nakken og INGEN mulighet til å se verken til siden eller opp/ned. Jeg blir en robot versjon 🤖

Så denne gangen tar jeg SORGEN PÅ FORSKUDD! Jeg planlegger alt, både det praktiske og det følelsesmessige. 

Så i dag var mamma og meg på Biltema for å kjøpe nye speil til bilen👍 Nå ser det ut som jeg kjører med campingvogn (fordi jeg er så rik og har så mange ferie valg-not! 😜), men blir litt avslørt av at bilen ikke har tilhengerfeste 😂😂


Tror mamma også syntes det var gøy fordi hun syntes det var sabla gøy å gjemme seg både bak bilen og i blindsone 😂😂 Ser du ho i speilet?? 😁😁 

Også ble det nytt speil inni bilen og må jo bare si det er magisk! Du kan se alt!! Slikt burde ALLE ha! Løp å kjøp, tror det var under 50 lappen for det🙌


En fin dag med mamma💜 Mamma er min helt! Det er dama som aldri gir opp og aldri klager hun heller! Og «klager» hun så er det fordi hun tenker så på MEG og at jeg har det så vondt! Hun er bare helt utrolig! Mamma prisen går helt klart til mamma🏆🏆🏆🏆


Etter flere timer på farten var vi begge så slitne at vi sank sammen på kjøkkenstolen med en kaffekopp☕️Resten av dagen gikk på sofaen👍

Og ja… jeg har selvsagt på filter så ikke jeg skal se så sabla sliten ut! Hvilket filter er for få bort poser under øynene? Kan ikke finne det😜

God Søndag 😘  

Reklamer