Stikkord

Jeg har valgt å ikke ta sommerferie fra jobb da det er endel endringer som må gjøres før høsten og ikke minst tilrettelegging for at jeg kan være borte 3 mnd i høst for å operere 😬 NB. Doner gjerne!!🙏

Heldigvis har jeg en sønn som ikke krever stort og som ikke syntes det er et nederlag at vi ikke skal på ferie. Jeg derimot har jo lyst til å reise jorden rundt, men det får bli et annet år- eventuelt liv😁 

Min sønn har sommerjobb som plenklipper (noe som letter min økonomi) og det tar to dager i uken. Da benytter jeg meg av å vanne i kolonihagen (som er i familien). I går ble min mamma med og vi hadde en super koselig dag 👌 


Vi fikk en hau av tomater fra et nabo drivhus og det var lykke det! Så i kveld skal jeg lage hjemmelaget tomatsuppe🙌 


Mamma plukker blomster for å lage saft – ja hun kan det meste 😁


Hagen er bare fantastisk, men litt for varmt for meg på en sommerdag. Jeg trives best med sjøen og med masse vind 👌 

Jeg har vært litt stille i det siste. Har ikke hatt det så bra og da blir bloggen det siste jeg tenker på. Men en tøff uke endte med en fin dag i kollonihagen etterfulgt av middag hos min mamma💜 


God søndag til dere alle og takk for donasjoner! Oppdatering på innsamling kommer snart 👍 

Reklamer