Har hørt mange ganger de siste årene at jeg er så heldig som har så fleksibelt liv, som kan gjøre hva jeg vil og når jeg vil. 

Avslappende morgen, sove lenge, sove midt på dagen og ikke minst ha mye tid til min sønn. I tillegg så trenger jeg ikke jobbe..🙌👍👌

Eneste jeg er takknemlig for er all tiden jeg har fått med min sønn💜 Resten kan du bare kaste i søpla for jeg har jo ikke lyst å sove bort dagen og heller ikke tusle rundt her om morgenen.. jeg vil jo UT å OPPLEVE dagen🦆🐠🌲🐿☀️🌊🏀⛹️‍♀️🚴‍♀️🚁🚀⛰🗽🌋 OPPLEVE verden !! Hvem VIL sitte inne? Ingen!!!


Men hver morgen… bruker jeg fra 1/2-1 time på å overkomme smertene, for så å bestemme meg for å stå opp «i dag også», så bruker jeg opptil 2timer på å spise og kle meg. Jeg har te pause etter shaken (og ja jeg drikker fremdeles etter 7år kun Herbalife shake til frokost👌) for da må jeg slappe av litt… stod jo tross alt just opp…! 😬 

Kroppen min er som en kald motor, vannskelig å få igang, men når den først starter så kan den suse avgårde…. meeen bare min motor får motorstopp et par ganger iløpet av dagen 😱 og blir sjeldent sene kvelder for 🚘bilen vil bare ikke kjøre 🚗 mere da. Da føles det som om man datt nedi et stort sort hull 🕳  og man kan velge å ligge i det store sorte hullet eller ta 💊 for å han en normal kveld… MEN en normal kveld betyr da å være hjemme for da kan man jo ikke kjøre mere den dagen. Så sosialliv kan du jo også bare kaste i søpla😂 

Så nå ligger jeg her i senga i mitt smertehelvete og prøver å planlegge dagen… og jeg vet: «over planning killes the magic» 💩 Jeg hater det, men gjør jeg det ikke så klikker mitt ADHD hode og ikke minst… hva gjør jeg om jeg har dratt på tur uten skjerf? For blir det plutselig vind så blir nakken verre, eller hva om jeg blir kvalm (som nakkeskadde ofte blir) og ikke har mat i veska? Mat gjelder vel alle kvinner 😂😂😂 


Kunne nevnt tusen ting, men må på jobb! Ut å se verden! Bare demente som sitter hele dagen å venter på pilla si! De  ADHD nakkeskadde kommer slepende sånn lenge etter at kroppen blinket KRISE🕳😜 

God onsdag folkens 😂😜

Reklamer