Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Akkurat nå ligger jeg på en benk på plenen på UIA 😜 Skulle tro det var meningen at jeg skulle legge meg akkurt her… på benken står det «listen when your body talks» 💜 Så jeg lytter og blir bare liggende her. Helt mørkt, helt stille. Bare meg.

Vært å labbet meg en tur for å bli kvitt hodepinen etter litt for mye jobbing😬

Har jeg sagt at jeg elsker å jobbe?? Før jeg fikk barn jobbet jeg 16 timers dager og elsket det! Elsker enda å jobbe, men etter ulykken er det ikke så mange timene som skal til før jeg knekker sammen. Det er bare så sinnsykt irriterende og ikke minst vondt.

Denne uken arrangerer jeg «Fangene på fortet» med Agder parkour og Blå Kors Ung. Jeg elsker slike atrangementer!!! Masse action og moro 😁 Og ikke minst- så mange fine mennesker💜

Legger med et bilde av dagens aktivitet. Escape room med to av trenerene fra Agder parkour 🙌 Vi testet 16+ rommet og laget reklame for Fangene på fortet⛓☠️🗝 Jeg har verdens beste jobb som byr på mange gøye opplevelse og verdens beste mennesker 💜

Reklamer