Etter enda en gøy dag på jobben skyntet jeg meg hjem for å høre hvordan mini hadde hatt det på sin første skoledag💜 I dag skulle vi ha biff til middag (takk til Elin som kjøper kjøtt til meg på danske båten👍) og heiv meg over grytene. 

Men.. så sa det bare pang. Smertene tok helt over og jeg knakk sammen. Tårene rant nedover kinnet mens jeg skrelte poteter. «Ikke nå!» var alt jeg tenkte. «Nå» passet sabla dårlig. Passer vel egentlig aldri 😏 
Så var det ikke annet å gjøre enn å finne medisinen. Jeg hater medisinen. Jeg hater piller! Jeg drikker sjeldent alkohol og går alltid edru på fest. Jeg har aldri likt rusen, den er skremmende og følelsen av å ikke ha kontroll er grusom. 

Medisinen gir av og til ruseffekt. Passer på å spise godt, men noen ganger kommer den likevel. Det er de verste dagene. Først blir man «frisk» av dem, men er man uheldig så kommer rusen. 

I dag skal jeg avgårde kl:18.00 og siden jeg måtte ta medisin på dagtid må jeg la bilen stå hjemme og ta bena fatt.. evt sykkel. Det krever mere planlegging, noe jeg føler jeg har nok av i livet mitt…😬

Håper operajonen kan ta smertene en gang for alle slik at jeg slipper medisiner! Det hadde vært magisk! 

Litt rart å skrive om mitt medisinforbruk, men etter 12år har jeg gitt opp og velger heller en dag med medisiner enn en dag i senga. Jeg tenker at ærlighet og åpenhet rundt et så vannskelig tema er best. 

Nyt dagen 💜

Reklamer