Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Jeg fikk spørsmål seneste i dag om jeg var for syk til å arbeide. Svaret var ja, men likevell er jeg i jobb.

Så hva kan jeg egentlig klare?

Mange vil nå tenke at jeg kan klare like mye som dem selv. Det er mye mulig, men forskjellen er at jeg gjør alt med smerter…

Søvn er viktig! Sover jeg godt så kan jeg stå opp tidlig å klare mye!

I dag gjorde jeg det 😁

I dag var jeg oppe kl:08.00 og startet dagen med å betale regninger, svare på (private) Mail og alt annet dill som man aldri tar seg tid til. Så syklet jeg til byen for et par ærender også dro jeg på jobb (er mye henvendelser i oppstarten så må liksom på jobb hver dag). Kl:13.30 syklet jeg tilbake til Lund for å rekke to timer undervisning på UIA. Etter skolen dro jeg til min mor på kaffe, så butikken også hjem for å lage middag til mini og Marlon (en hyggelig parkour gjest fra Tyskland).

Å ja… og jeg stoppet på broen for å ta et bilde fordi det er jo obligatorisk når man blogger! Se så lykkelig jeg ser ut 😁😁 Svetten renner under BH’en og jeg kom akkurat på at jeg har glemt å spise 🙄😬😩 Takknemlig for solbriller når folk kikker rart på selfi dronningen 😎😎😎

Men hallo… bilde ble det jo 👍🙌

Så.. alt det klarer jeg på en dag. En god dag vell å merke og ikke minst etter rikelig godt med søvn.

Jeg booker somregel aldri mer enn to ting om dagen. Jobb og handle mat er eks to ting. Har jeg 3 ting så sliter jeg fort 😬 I dag hadde jeg en lang liste og hadde planlagt den med tid og alt… planlegging er viktig for å få gjort ting👍

Best er dagene som jeg skal gjøre ting alene. Skal jeg være sosial så kan jeg ikke booke mer enn en ting den dagen.. sosial. Det å være sosial og ha det gøy er faktisk krevende. Det høres teit ut, men hva i all verden skal man snakke om når man har en nakkeskade?? 🙄 Og ikke minst spør alle «har du vondt nå» og det har jeg jo alltid.

Så skal man kle seg fint.. å hjelp! Det er grusomt! Dusje, sminke seg og ta på pene klær på en gang.. det er et stort prosjekt! Tenk at så mange gjør dette HVER DAG!!!! 😱Også være glad.. Alle sosiale sammenkomster jeg er på starter som regel med et sammenbrudd hjemme og at jeg kommer for sent fordi jeg må bare bli ferdig med å grine.. Men kryss i boken alle gangene jeg ikke avlyser 🙌👍

Så… har jeg vondt? Har jeg en såå stor skade? Jeg måtte spør kirurgen om det. Kirurgen i USA trodde jo tross alt jeg hadde gått feil når jeg ankom hans kontor og pekte på retningen til treningsstudioet 😂😂😂 Alle kirurgene er enige om at min smerteterskel er sinnsykt høy! For med min skade skulle jeg ikke klart halvparten av hva jeg klarer.

Så, tenker på alt jeg kan klare når jeg blir smertefri.. det blir som å forstå at man kan fly 😜

Jeg skal ta Sørlandet med storm.. bare vent 🙌👍👌

Reklamer