Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagene går fort og jeg er flink til å fylle dem, men nettene går sent.

Det er nå over 1 mnd siden jeg fikk intravenøs smertestillende på sykehuset og jeg «kjører nå på et meget høyt turtall» 😬 Onsdag skal jeg heldigvis få ny behandling og håper det blir den siste jeg noengang trenger 🙏

Jeg liker å tulle. Liker ironi for å ikke snakke om hvor grusomt jeg har det. Elsker å bli kjent med nye mennesker, men bare helt til de begynner å forstå hvordan jeg har det….. det tar somregel 2-4 uker sånn om jeg skal være helt ærlig !!!

De som forstår at man helst aldri skal spør «hvordan går det», men heller «hva skjer» er gull verd og venner for alltid 💜

Men nå som jeg har fortalt alle om skaden via blogg håper jeg på at alle bare slutter å spør. Jeg har jo ikke hatt en smertefri dag siden 2005 og jeg er selvsagt ikke bedre i morgen 😱😱

Jeg har det helt fint. Alltid. Når jeg har det super vondt og vrir meg i smerter har jeg det også helt fint.

Nå renner tårene hver dag. Noen ganger slutter dem aldri og jeg ender opp med å høre på «Hold on» med Jamie Walters. Litt pinlig liksom😂😂😂

Jeg er så sinnsykt redd. Ikke for så mye, men de tingene betyr mest..

1. Redd for å aldri se mini igjen om noe går galt.

2. Redd for at jeg ikke får hoppet i fallskjerm i mitt liv eller drive med parkour.

3. Redd for at jeg vil bli alene for alltid fordi jeg ser rar ut.

Den siste er litt rar da jeg ikke vil ha kjæreste, men det er jo fordi jeg ikke har tid akkurat nå 😜

Også er jeg sykt redd for følelsen av å ikke kunne VRI HODE😢 Føles som livet blir over da. Rart å spare til noe som føles som slutten. Og man vet jo aldri… det man vet er at jeg alltid er uheldig! Livet har aldri gått min vei. Så sannheten er at jeg stresser livet av meg for at alle skal ha det bra og klare seg uten meg. Bare sånn i tilfelle.

Jeg vil så mye mer med livet. Jeg er ikke ferdig. Jeg vil komme hjem og jeg vil være smertefri.

Så uansett hvem du ber til, vær snill å be for meg 🙏

Bilde er hentet fra denne Facebook siden : https://www.facebook.com/MegsEDS.MedicalJourney/posts/2230529357173386

Slik vil min nakke også se ut inne. Det er helt sinnsykt!! Gjør kirurgen en feil der så er det over…

Megan King hadde sin operasjon for nå et år siden. Hennes ord traff meg og det var så godt å høre noen andre si/tenke slik 💜 «That Your not alone»… selv om det føles slik.

Nå er kl:02.00. Jeg griner enda.

Sengetid…

Reklamer