Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Religion, kultur og historie interesserer meg veldig.

Jeg har sett mange hundre gravstøtter i andre land og de fascinerer meg alltid. I en kirke i Amsterdam var hele gulvet gravstøtter og de var så vakre!💜

I dag så jeg denne:

Denne gravsteinen inneholder en beskrivelse av mannens mest reiste rute, altså 72 ganger var han i Roma 👌 Hvor kult er ikke det!?

Så på min gravstøtte vil jeg gjerne at det skal stå følgende;

Mia-Marlena skrev sitt navn med bindestrek, drakk vanilje shake hver morgen, studerte for gøy, elsket nye eventyr, drakk te med de beste i joggebukse, hatet å vaske håret, skulle helst ha trent mer, sa unnskyld, elsket å fly over trærne, våkne før vekkerklokka, fjellets magi og sjøens lukt. Mia-Marlena elsket livets små ting og hun elsket sin sønn.

Sånn, siden det står nå på bloggen så håper jeg at dette vil stå på min gravstein om jeg en dag skulle stryke med 👍

Det er fredag, joggebuksa er på, mini hos sin far, skole oppgave levert og jeg skal drikke te/kaffe (ergo henge) med de beste hele helgen 💜

God helg 👌

Reklamer