Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I dag har jeg hatt en helt nydelig dag sammen med min sønn og en av hans beste kompiser.

Men, en nydelig dag kan også gi tårer og i dag har det vært mange.

I dag skulle jeg forklare kidsa at om jeg ble dårlig så gikk jeg å la meg litt, men min sønn brukte ikke ordet syk eller dårlig. Han brukte ordet «sint». «Da blir mamma sint» sa han, og da går hun å legger seg.

Det fikk meg til å tenke. Tenke masse. Og det er sant, når jeg er veldig dårlig blir jeg fort sint. Jeg orker ikke at noen maser og spør om ting. Jeg vil bare ha ro.

Det kan ikke være lett å leve med en syk mor. Jeg har verdens beste sønn og vi har hatt 13 fantastiske år med mye moro!! Men, det har også vært mange tøffe stunder og han har måtte takle mye som andre barn på hans alder aldri må.

Han ser meg syk hver dag. Han takler sinne, isposer, medisiner, beskjeder fra senga, fikse middag og husets oppgaver. Han kan være verdens tregeste tenåring, men ser han at jeg er ekstremt dårlig så fikser han alt på få sekunder.

Jeg håper virkelig at jeg snart kan klare å være en slik mamma jeg ønsker å være🌸

Reklamer