Det å booke sin egen operasjon i utlandet er alt annet enn ok!

Alt man skal ordne!

Pris på operasjon, søke om forsikring, fly, mat hvor og pris, «barne»vakt, legetimer, papirer på sykdommer og medisiner, hjertelege, fysio, eksamen utsettelse, jobb ol!

På toppen av det hele skal man ha overnatting før operasjon, så ta inn på sykehus også finne overnatting etter 12 dager på sykehuset! Da skal vi bo 7 dager i en leilighet og den har jeg ikke funnet enda!

Hvorfor ikke bare booke en?

Joda fordi jeg har jo ikke penger.. og jeg håper at det skal dukke opp en billig en! Og alle de leilighetene som ser komfortabel ut og som man tenker man har lyst å bo i etter en stor operasjon koster 15.000kr for en uke. Noe jeg ikke har.

Så har jeg brukt mange dager på å finne ut hvor mye jeg må betale i forsikring og for å finne ut av det må jeg finne ut hvor mye KOMPLIKAJSONER kan koste. Så i dag fikk jeg bekreftet at forsikringen kommer på 50.000kr. Da er jeg forsikret for komplikasjoner til 150.000kr. Hva kan gå galt? ALT TYDELIGVIS! Har lest en sinnsykt lang liste over ALT som kan gå galt. Så forsikring er nå fint…

Så nå sitter jeg her. Lurer på hva jeg skal gjøre og klør meg i hode. Lurer på om jeg har en rik onkel i Amerika… for isåfall burde han dukke opp nå!! 😀

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 22.32.32.png

 

Jeg sparte 4000kr da på å klare å fikse en time hos en hjertespesialist her i Norge! Hipp hurra for det! For må ha godkjent at hjerte tåler operasjonen. Joda..

Så jeg mangler 18.000kr til operasjon/forsikringen og 10.000kr til overnatting for den siste uken (15.000kr om jeg finner en rik onkel i Amerika).

Hva gjør jeg om ingen har sabla lyst å sponse meg? Nei da blir det jo lån da, men som uføretrygdet som jobber mest frivillig så er det ikke akkurat så veldig mye til overs for å betale ned lånet.

 

Om noen gadd å lese hele denne lange greia… ja da er du fin<3

#måttebarefådetut

#dritlei

#sinnsyktredd

#gledermegtilalterover

 

Reklamer