Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I dag er det 7 dager til jeg ligger på operasjonsbordet i Barcelona. 7 dager til dette smertehelvete skal være over. 7 dager til mitt liv skal bli slik det var for 13år siden.

Bare 7 dager….

Det er nesten ikke til å tro. Tenk at denne dagen skulle komme. En operasjon som jeg i mange år har tenkt på og vurdert. En operasjon jeg trodde jeg aldri kom til å få etter at jeg tapte alt i Agder lagmannsrett.

Ved hjelp fra min kjære mor og dere der ute har jeg nå penger til en operasjon (mangler bare 25.000kr). Det er helt sinnsykt! Operasjonen betyr riktig nok at verken meg eller min mor kan kjøpe bolig igjen da vår egenkapital er brukt på denne operasjonen, men vi er begge enige om at helsen er viktigst ❤

Det har vært noen tøffe måneder. Det har vært mange vanskelige avgjørelser i forhold til operasjonen, mye planlegging både i forhold til hjem og jobb, mange tanker og ikke minst mange følelser. Jeg føler ikke jeg har vært «tilstede» de siste to mnd og jeg savner en hverdag uten et konstant stress i hode og ikke minst en liste over alt jeg skal rekke før jeg drar. Nå er det bare noen dager igjen og jeg jobber enda med å krysse av viktige punkter på listen.

Jeg vet ikke hvordan jeg skulle kommet meg igjennom dette uten gode venner og familie. Det betyr så mye å kunne få «lov» til å prate om operasjonen og felle tårer sammen med venner. Donasjoner i små og store beløp, samt gode ord som viser at dere tenker på meg- det vekker mye følelser.

Må også nevne trenerne ved Agder parkour, de har vært så støttende og motiverende i denne prosessen. Så gode mennesker som tar vare på hverandre skal man lete lenge etter – jeg har verdens beste jobb ❤

Jeg har vært så innesluttet etter rettssakene, de ødela noe i meg, kanskje det var troen på det gode i alle mennesker. Troen på at rettferdighet og ærlighet alltid vil vinne til slutt. Slik er ikke verden. Så jeg trengte dette, jeg trengte støtten og en «ny slutt» på denne tragiske nakkeskade historien. Og jeg trengte å dele den med dere..

Så igjen, tusen takk. Tusen takk til dere som så meg da og som ser meg nå. Til dere som tørr å kommentere og støtte meg. For det å være kronisk syk er tabu. Det er flaut for både deg og meg. Mest for meg.

Vipps 97660908.

 

 

 

 

Reklamer