Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

 

Kjære Erna.

Jeg skrev et brev til deg for 3 år siden som jeg aldri fikk svar på. Nå har  jeg skrevet et nytt brev og i tillegg til å sende det til deg, velger jeg også å laste det opp på YouTube. Det gamle brevet mitt kan du lese her: https://miamarlena.com/2017/07/01/brevet-statsministeren-aldri-svarte-pa/

Torsdag 5 oktober 2017 (altså neste uke) opereres jeg i Barcelona for en nakkeskade jeg har hatt siden 2005. Jeg var i en trafikk ulykke hvor jeg ble påkjørt av en brannbil på 17,5tonn.

Ingen leger kunne hjelpe meg eller si hva som var galt med meg. Jeg var 20år, uerfaren og alene. Selv fant jeg en lege som kunne forklare meg skaden, men ikke hjelpe meg. Da jeg var 27 år ble jeg uføre. Uføre for alvorlig nakkeskade. Selv om jeg ble skadet da jeg var 20år fikk jeg ikke ung- uføre fordi nakkeskade ikke er på lista som en alvorlig skader/sykdom.

For at vi som er nakkeskadet skal få hjelp i Norge så må vi ha hjelp fra dere politikkere- slik som saken er nå så er vi fortapt. Vi tror vi kjemper mot legene, men vi kjemper mot forsikringselskapene. En sak jeg har tatt og tapt. De store flotte firmaene som lover oss «gull og grønne skoger» dersom vi blir skadet, men de er egentlig grunnen til at norske leger ikke har utvikling innen dette området. Her blir leger betalt for å mener at «sykdomsforløpet ikke er forenelig med skaden».

I 2016 gikk min sak til lagmannsretten i Agder og jeg tapte.Jeg hadde en solid sak, MR bilder og DMX (video) bevis på skaden min, spesialister og kirurger fra både Norge og utlandet, men det hjalp lite. Jeg kunne til å med hatt Kongen ved min side, men det ville ikke hjulpet for flertallet mente at det måtte være en annen grunn til mine smerter -altså «sykdomsforløpet ikke er forenelig med skaden».

I min rettsak valgte flertallet i lagmannsretten å stille seg bak legen (referert til i Dagbladet artikkel om «Dr.No», se nettside https://miamarlena.com/dr-no-legen-ingen-vil-mote-i-retten/ ) som var kjøp og betalt av forsikringselskapet IF. Jeg forstår at media ikke ville skrive om dette..

Etter 13år med smertehelvete er det nå nok. Nå pakker jeg tingene mine og drar til Barcelona for å operer nakken min. Er operasjon som KAN utføres i Norge, men som kirurgene i Norge ikke vil – sånn helt uten forklaring. Min mor og meg selv har solgt det vi eide og jeg har nå hatt innsamlingsaksjon siden begynnelsen av 2017. Operasjonen koster meg til sammen 650.000kr. I tillegg til at denne operasjonen koster sinnsykt mye, så vil denne operasjonen også gjøre at jeg ikke kan bevege mitt hode for resten av livet. Jeg blir en robot. Det er ikke et menneske i denne verden som ville ta et slikt valg dersom det ikke var snakk om en alvorlig skade og store smerter. Det har jeg.

Jeg har så mye jeg ønsker å oppnå i mitt liv og jeg trenger en smertefri hverdag for å få det til! Min sønn på 13år fortjener også å få en hverdag uten en mor i sorg og smerter.

Derfor reiser jeg til Barcelona for å stive av nakken min fra C0-C5. Kirurgen heter Dr. Gilete og du er herved invitert til å ta turen til Barcelona mens jeg var der for å hilse på oss begge.

Norske leger mangler kunnskap, samarbeidsvilje, tillatelse og ikke minst en bedre MR maskin for å kunne hjelpe nakkeskadde i Norge. Støtt opp om oss nakkeskadet og hjelp oss å få en endring her i Norge!

Mvh

Mia-Marlena Nordstokke

Reklamer