Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Kjære regjeringsrepresentanter og stortingsrepresentanter.

«Man blir ikke utbrent om man ikke jobber med noe man brenner for». Jeg brenner for «rettferdighet» og er villig til å satse alt for at vi nakkeskadde skal få en stående MR maskin, riktig diagnose, et behandlingstilbud, samt tilbud om operasjon i Norge.

Fredag skrev jeg et (nytt) brev til Erna Solberg. Denne gangen valgte jeg å lese det opp, samt laste det opp på YouTube. Se filmen her: https://miamarlena.com/2017/09/29/jeg-inviterer-herved-deg-erna-solberg-til-barcelona/ 

Jeg håper dere alle ser videoen og jeg håper dere tar dere tid til å snakke om dette. Kanskje er det nettopp du som skal ta denne saken videre?   

Jeg inviterer Erna Solberg til Barcelona for å møte meg og kirurgen som skal operere nakken min. Jeg blir i Barcelona helt til den 24 Oktober og av erfaring vet jeg at man får somregel til det man vil. Spørsmålet er vel om jeg er verd  å prioritere?

Jeg er 32 år og uføre. Hvorfor prioritere meg?

Jo fordi jeg har klart alt dette på tross av mine skader:

  1. Fullført læretid
  2. Tatt studiekompetanse
  3. Fullført 1 år historie på UIA
  4. Tar nå bachelor i religion på UIA
  5.   Har grunnlagt barne- og ungdomsorganisasjonen. «Agder parkour» som er Norges største parkour org.
  6. Jobber 20 % som daglig leder hos Agder parkour.
  7. Jeg står på for byens ungdom og samarbeider med kommunen, fylkeskommunen og frivillige organisasjoner som Blå Kors.
  8. Er mamma- en sabla god en også!
  9. Jeg ønsker å oppnå så mye mere i livet mitt, men smertene tar overhånd!
Operasjonen vil gjøre meg smertefri, men den koster også 650.000kr. For å klare å skaffe dette beløpet har meg og mamma solgt alt vi eier og vi har i tillegg hatt innsamlingsaksjon. I morgen, mandag 02 oktober drar vi til Barcelona. Operasjonen er på Torsdag.
«Marita» var på stortinget for noen år siden for å snakke om hennes nakkeskade. Det har ikke skjedd noen endringer etter dette.
På forhånd takk,
Mvh Mia-Marlena Nordstokke
Reklamer