Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Norsk informasjon om operasjonen under videoen. 

The time is here. Im having my neck surgery in Barcelona. Thanks to Dr.Gilete and Dr.Oliver I’m going to be pain free. How much more beautiful can life be?

The Norwegian government need to hear us and stop this madness! Its crazy that people with neck injuries can’t get this operation in Norway.  Its insane that the insurance companies have the power of a country of democracy.

Please, here my voice.

 

Endelig er dagen kommet og det er bare få timer til jeg skal operere nakken min.

Oppmøte er Kl: 07.00 også starter operasjonen Kl:11.00. Mamma skal følge meg ned, men så må hun sitte på venterommet. Operasjonen varer ca 6 timer, men det kan ta lenger tid dersom det blir komplikasjoner.

Smertene vil være så store at jeg blir sovende til fredag. Mamma vil få beskjed etter operasjonen om alt er gått bra, men så må hun tilbake til leiligheten hvor hun skal være til fredag. På fredags ettermiddag sjekker vi begge to inn på pasienthotellet på sykehuset.

Det betyr at det blir ikke noe oppdatering på bloggen før tidligst fredag kveld. Jeg takker dere for alle gode ord, energi og bønn ❤

 

 

 

Reklamer