Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Norsk under. 

I did it!! I made it to that “stupid chair” that everyone is talking about! Hahah what a presure😂😂😂😂 I’m so happy! First 5 days are fast me and I can start looking on the bright side of life🙏🌸💕 

Norwegian: 

Endelig er dagen kommer hvor jeg kom meg OPP av senga og bort til «den dumme stolen». 🙌 

Stolen alle snakker om og som du blir fortalt om i sekundet du kommer på pasienthotellet. Stolen du skal klare å flytte deg til inne 1-3 dager. I dag er det 5 dager siden jeg kom hit og endelig i dag klarte jeg det🙏 

Ellers er matlysten kommet tilbake! Flott er det og alt blir lettere for hver dag. Jeg er så takknemlig for at de første 5 dagene er over! Jeg kommer til å skrive senere mer konkret om de første 5 dagene og hva man må forberede seg på (noe jeg ikke var…) 😳 Velger å vente med lange innlegg til jeg kommer hjem. 

Ha en nydelig kveld 💞 

Reklamer