Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Norsk under. 

Today’s is 7 days since I came to the hospital for surgery. Time has gone so fast! 

I have had the worst 7 days of my life- no question about that, but I’m waiting for the good days💞 

Today I got to know that’s because of the complications with the surgery I lost the feeling in the back of my head. It hurts and I have been “crying it out”.  Still happy to done the surgery- I will be pain free! 

With a real headache a Norwegian need some air, so we went outside. It was perfect👌 First time in a week and it’s was so good for head and soul! So going out again tomorrow😎

Norwegian: 

7 dager siden jeg kom til sykehuset for kirurgi. Tiden har gått så fort!

Jeg har hatt de verste 7 dagene av livet mitt – ingen tvil om det, men jeg venter på de gode dagene🌸

I dag fikk jeg vite det er på grunn av komplikasjonene med operasjonen mistet jeg følelsen på baksiden av hodet mitt. Det gjør vondt og jeg har «gråt det ut». Fortsatt glad for å gjøre operasjonen – jeg vil være smertefri!

Med en syk hodepine trengte en norsk litt luft, så vi gikk utenfor. Det var perfekt. Første gang i en uke, og det var så bra for hodet og sjelen! Så vi går ut igjen i morgen 😎PS. I love my Mom ❤️❤️❤️

Reklamer