Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En ny morgen på sykehuset ligger jeg å venter på at du skal våkne. Det blir lite søvn på meg pga smertene, men jeg vet du er sliten så jeg venter. 

Venter på at du skal stå opp så vi kan være sammen. For selskapets skyld, men også for at du kan hjelpe meg med alt mulig rart fra å plukke opp ting på gulvet til å dusje. Du hjelper med alt 🙏 

Jeg har alltid vært heldig som har hatt en mor med et stort hjerte og som lever av å glede andre. Du gleder meg og mini sabla mye💞 

Vi har mange gode minner og selv i en tøff uke som dette har vi klart å få gode stunder med både latter og tårer. Det er dyrebare stunder og jeg er takknemlig for at det er akkurat DU som står ved min side oppi dette tøffe kapittelet. Jeg har vært redd og du har holdt min hand, tørket mine tårer og bedd for meg. 

I tillegg har du donert 400.000kr for denne operasjonen, uten deg hadde ikke dette engang vært mulig å gjennomføre. Du ser meg. Du ser smertene mine og mine dårlige dager. 

Tusen takk for at du er her med meg mamma! For all støtte i alle år, for hjelp nå og tidligere, for å alltid ha sett min smerte og prøvd å forstå den. Du er en fantastisk mor 💜

Nå er klokka snart 07.30 og da våkner du somregel. Det gleder jeg meg til 🙌  Følger meg som et lite barn igjen og det er koselig. Koselige dager sammen med deg og de tøffe dagene deler vi smerten, du tar liksom en del og hjelper meg å bearbeide den. I går lo vi så vi nesten trillet på gulvet, det er en god historie vi kan dra opp mange ganger😂😂😂 

Jeg er heldig og jeg vet det 🌸


Bilde av mor og datter foran Teknon sykehus. 

Reklamer