Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Norsk under bildene 👍

Me and my mother has now been together everyday for tree weeks. Normally at home I get mad at her for stupid stuff, but it’s mostly because I’m so stressed out😬 

These weeks there have been amazing! No one got mad, and in a roller coaster of pain we manage it together ❤️ Okey, wait… I was mad some times, but that was when I lost myself in pain… and to my self defense I was not mad for more then a minute 😂😂 

Anyway, I wanted to show you some pictures from the walk we had yesterday. First we were eating in a restaurant and then sitting in the beautiful park. Eating is still the worst for me because of the pain it gives me… I have to figure out a new way of eating- not easy when you can’t move your head!!! 😳😳😳😳 

And yes, I’m so lucky to have a mom that I like spending time with💜 She is a really good friend and we both like history and religion- how cool isn’t that 🙏🙌💜 

Jeg og min mor har nå vært sammen hver dag for tre uker. Vanligvis hjemme blir jeg sur på henne for dumme ting, men det er for det meste fordi jeg selv er så stresset 😳

Disse ukene har det vært fantastisk! Ingen ble sint, og i en berg-og dal bane av smerte klarer vi det sammen ❤️ Åh, vent … Jeg var sint noen ganger, men det var da jeg mistet meg selv i smerte … og til min selvforsvar var jeg ikke sint for mer enn et minutt 😂😂
Uansett, jeg ønsket å vise deg noen bilder fra turen vi hadde i går. Først spiste vi på en restaurant og ble så sittende i den vakre parken. Å spise er fortsatt det verste for meg på grunn av smerten det gir meg … Jeg må finne ut en ny måte å spise på – ikke lett når du ikke kan flytte hodet ditt !!! 😳😳😳😳

Og ja, jeg er så heldig å ha en mor som jeg liker å tilbringe tid med. Hun er en veldig god venn, og vi både liker historie og religion – hvor kult er det ikke? 🙏🌸🙌💜

Reklamer