Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tirsdag kveld kom jeg hjem til min nydelige sønn💜 Han har di siste dagene vært sammen med sin farmor og de har kost seg masse💜 

Jeg kom hjem til hjemmelaget  «velkommen hjem» banner, masse balkonger og en unge som satt oppe helt til jeg kom hjem Kl: 23.30. Veldig koselig 💜 

I går onsdag var det rydde og ordne dag. Farmor, også under navn «beste Mia» ryddet og vasket hele leiligheten min!! Hun var på butikken for meg, hentet medisiner, laget middag osv. Ja rett å slett gjorde alt klart for meg. Jeg er verdens heldigste som har en super mamma og beste Mia i mitt liv💜 

Nå har min mamma hentet beste Mia og kjørt henne til bussen (hun bor på fjellet) så nå er det tomt hus. Jeg er super takknemlig for hjelpen fra disse to flotte damene 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

I dag får jeg første besøk og gleder meg til det💜 Jeg klarer nok ikke mere enn et besøk om dagen til å begynne med da jeg er veldig sliten. Flyturen var tung og det er mye å sette seg inn i når man kommer hjem. Fra å være første prioritert i 3 uker av min mamma er jeg nå inn i mamma rollen igjen og dermed sist prioritert igjen. Sånn er det å være mamma, men klager ikke. Mamma livet er min største gave 💜


Jeg kommer til å forsette å blogge en stund til. Fortelle litt om opptreningen, fremskritt og dele mer info om operasjonen (det kommer). Neste uke legger jeg nok ut bilde av såret/arret med info/forklaring 😬

Jeg har enda ikke orket å lese Mail osv. Trenger en uke eller to hjemme før jeg er mer «tilstede». Dette er ikke noe kort prosess…

Ha en nydelig torsdag 💜

Reklamer