Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Først av alt… ikke spør «hvordan går det?» for det går jo ikke bra! Spør heller om å se arret mitt for det er jeg stolt av og klarer å vise frem uten å grine🙌👍👌 

De siste tre dagene har jeg vært hos mamma på dagtid og det har vært fantastisk godt. Vi har gått turer og spist knekkebrød med hjemmelaget syltetøy i sofaen. Godt å komme seg ut av huset! 

Jeg ser at den tiden jeg er ute er jeg mindre lei meg. I dag klarte også hode mitt å høre på musikk for første gang så det var rimelig magisk å labbe med musikk på øret. Var «nesten» som en normal tur (utenom at jeg fikk hjerte i halsen hver gang en sykkel kom forbi, en bil svingte inn foran meg eller det var mer enn 5 personer i min gangbane….😳). 

I tillegg gikk jeg helt fra mitt hus og til min mor sitt hus- ergo en halvtime!!! Tok det veldig rolig og med hendene klemt sammen på brystet (da det er for vondt i skuldra når de henger ned) tuslet jeg bortover veien. 
Gikk forbi universitetet som jeg har savnet noe sinnsykt!! Enda det bare er noen uker siden forrige undervisning. Jeg bare elsker skole!!! Skole er liksom noe av det som gir meg mest lykkefølelse – eller mestring heter det vel😂😂 

Så var jeg med mamma på butikken i dag🙌 Jeg stod bare å pekte, men var fint uansett. Mamma bærte alt! Har jeg sagt at jeg har verdens beste mamma?!?!? Ja det har jeg!! 💜 

Nå er det sofa resten av kvelden og i seng kl:22.00. Ja for nå holder jeg ikke ut å være våken lenger enn ungen😳 

Er depresjonen over? Nei, langt ifra! Her smiler jeg og griner om hverandre. Bare ikke spør om det går bra… da får du grining og en kort samtale. Liker best å late som ingenting. 

Takk for alle gode ord. De varmer veldig selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal svare. Jeg har liksom alltid vært bedre på praktiske ting enn å snakke om følelser. Noen ganger så skriver dere så fine ting at et «takk» føles for lite å svare tilbake. Jeg er helt rørt💜


I dag fikk jeg se sjøen – det var en alt lang tur men nydelig! 

Vil dere se arret? Skal jeg dele det? 

Reklamer