Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Torsdag var en nydelig dag! 

Gikk lang tur på Lund sammen med Elin i flere timer. Digg å komme seg ut og ikke minst få litt sol i ansiktet 😍 

Nå har jeg begynt med skritteller for å se hvor mye jeg går. Eneste jeg har gjort denne uken er å gå, gå og gå. I går gikk jeg 16.000skritt! Når jeg går så tenker jeg ikke triste tanker så det er redningen min. Jeg har også klart å høre på litt musikk igjen og det er veldig koselig 🌸🌸🌸 

Det at det er helt grusomt å sitte på i bil er jo selvsagt også en motivasjon til å gå…

Er jeg ikke deprimert lenger da? Joda, livet blir ikke en dans på roser med å knipse,men kan ikke sitte inne når alt håp er ute (som Marion fortalte da hun skulle gi meg quotes oppmuntring😘) 🙌🙌🙌 

På ettermiddag kom Merete innom med middag til oss! Det var bare helt fantastisk! Tusen hjertelig takk! Godt for mamma også å få en pause fra middagslagingen🙏 Mini hadde besøk av en kompis og vi delte broderlig👍 Neste uke kommer hun igjen med middag- ja jeg er så heldig💜 

God helg alle samen 💜


Merete måtte riktig nok stå lenger i kø enn det nok tok for å lage middagen, men hun kom frem!🙌🙌😘😘


Nydelig utsikt fra Marvika på Lund. Meg og Elin manglet bare nistepakke så hadde alt vært perfekt🌸🌸🌸 

Reklamer