Nå er det vel en uke siden jeg blogget så tenkte å oppdatere dere litt 😀

Folk sier at de tar en dag om gangen, men jeg tar en uke av gangen. Ja, ting går sent…

Ukens høydepunkter er at jeg klarer nå å få opp ting fra gulvet og har klart ørlite husarbeid (som å sette på en klesvask og «rydde» kjøkkenet en gang). Fremskritt!

Grunnen til at jeg ikke blogger oftere er fordi nå skjer det lite. Før var det fremskritt hver dag, nå kun hver uke. Venter liksom bare på at smertene skal gå bort så jeg kan slutte på medisiner og begynne hos fysio, men det er vist ikke i dag…

Jeg går enda mye.. kanskje mest fordi det er grusomt å sitte/ligge for lenge/mye. Blir et stort press på skuldre/nakke som jeg bare ikke takler. Men skal nå være takknemlig for at jeg kan både stå og gå🙏🙏

Jeg har sagt jeg skal blogge til jeg er frisk. Skal selvsagt blogge om rehabiliteringen (fysio/trening), men er liksom en stund til enda. Ser og hører om flere nakkeskadde som samler inn penger til operasjon i utlandet- stå på🙌

Snakkes plutselig … når det skjer noe 👍💜

Reklamer