Operasjonen er over og et nytt kapittel i livet venter på meg. Jeg vil gjerne takke alle som har støttet meg i denne prosessen og ikke minst dere som har støttet økonomisk. Jeg er evig takknemlig for deres hjelp og kunne ikke klart dette uten støtten ❤

Jeg velger nå å slette facebook siden min da innsamlingen nå er ferdig. Beholder bloggen da det er få med min erfaring og dersom den kan hjelpe noen så skal jeg selvsagt dele med dere ❤ MEN… blir nok ikke blogging mer enn en gang i måneden.

Hvordan er formen nå?
Den er ikke som forventet. Det er egentlig bare trist. Jeg har ekstreme smerter i nakken, dette er fra operasjonen og det er kroppen som jobber på spreng for å fikse seg selv. Jeg prøver å dempe smerten med medisiner noen dager, men det er ikke mye som hjelper.

Får høre at jeg ser bra ut da…. det er fint ❤ Jeg har heldigvis fått noe av mitt «happy virus» tilbake og begynner å se litt lysere på livet. Mamma hjelpe meg enda med å handle, lage middag og mye mer, men jeg klarer litt mer for hver uke. Det er liksom ikke store skritt for hver uke så ikke så mye å fortelle egentlig.

Jeg beklager til alle jeg ikke har svart dere. Jeg er takknemlig for alle som har tenkt på meg, bedd for meg og støtte meg, men på et tidspunkt så orker man ikke å svare på «hvordan går det?» meldinger. Jeg må tenke positivt og dersom jeg skulle fortelle dere alle hvor TØFF min hverdag egentlig er så ville jeg gått i kjelleren og du hadde blitt drit lei. Så ikke meningen å være uhøflig, men jeg bare klarer ikke å snakke om dette nå.

Er nakken blitt bedre? 
JA!!! Jeg har INGEN av de samme smertene som jeg hadde i nakken før operasjonen, så det er helt klart en vellykket operasjon! Nå må jeg bare komme meg gjennom disse operasjon smerter slik at jeg kan komme tilbake til livet og en bedre hverdag.

Opptrening: 
Jeg har ikke begynt med opptrening igjen med fysio pga smertene enda er store. Jeg venter nå bare en måned til for å se om «tid» hjelper.

Så i januar vil jeg forhåpentligvis ha flere nyheter å dele med dere < Ønsker dere å følge meg så kan dere følge bloggen (kan vel få en mail eller noe når jeg oppdaterer?).

Ønsker dere en nydelig vinter måned og et godt nyttår ❤

25319746_1691091270941994_1681496418_o

Reklamer