Tiden går fort og nå er det allerede 8mnd siden operasjonen i Barcelona.

🌸Høydepunkt🌸

Jeg har begynt å trene med seniorgruppen på treningssenteret og er kjempe fornøyd! Utrolig tungt og øvelsene utføres med store smerter, men det gjøres! 🏆

Jeg skal denne uken slutte på morfin (på kvelden). Delte følelser om det selv om det er et eget valg. Det betyr mindre aktivitet, men til gjengjeld vil jeg huske mer av dagen…

Mnd smelt øyeblikkk:

Jeg var på vei hjem i regnet etter å ha handlet mat. Hadde ikke tatt bilen for skulle ha en tur. Så ble det for tungt og jeg endte med å bli stående «nedi bakken» da kroppen nektet å bevege seg. Min kjære tenåring forstod at noe var galt og kom løpende mot meg i regnet for å bære matvarene mine! SMELTET MAMMAS HJERTE💛💛

Utfordringer:

🌸 BH er enda ikke kult. Jeg presset på meg en her en dag på jobb, men veldig lite behagelig. Dette er veldig irriterende da man føler seg litt «dass» med en slapp bh.

🌸Ribbena tar livet av meg. Ingen tvil om det. All trening som inkluderer magen er grusomt vondt. Noen ganger når jeg er ute å går så kommer smertene og jeg må da halte hjem mens tårene triller.

🌸 Senior trening er helt topp, men de over 66år er langt bedre enn meg. Ribbena gjør det vanskelig, mange av øvelsene inkluderer magetrening og da er det bare å bite sammen tennene.

🌸 Er kjedelig å ikke kunne vri hode. Det går bra liksom, men må innrømme at det er kjedelig. Spesielt kjedelig når man skal krysse veien og må vri hele kroppen for å se etter biler. Det ser jo bare teit ut… 😳

Positivt:

🌸 Jeg klarer mer enn før. Kan ikke si noe konkret, men dagene mine er «lenger» og ting er lettere.

🌸 Kjenner jeg begynner å nærme meg tiden for å lese igjen. Det har vært helt uaktuelt, men nå er nakken bedre og nærmer meg!

🌸 Det at jeg klarer å trene er jo bare et mirakel! Den syke smerten etter operasjonen gav virkelig ingen tro på at ting skulle bli bedre! Men det har det 🙏🙏🙏 Nå trener jeg 3 ganger i uken med senior gruppen og stor trives! 💛💛💛

🌸 Blitt lettere å lage mat. Jeg er også blitt flinkere til å sitte mens jeg skreller poteter slik at det ikke blir så stor belastning på nakken å «se ned», det hjelper selvsagt også.

🌸 Best av alt er at dagen min ikke trenger å være over Kl:15.00 og jeg kan presse meg langt om jeg må! Det er jeg glad for fordi jeg liker prosjektet og da må man alltid ta i litt ekstra. Så er jeg heller flink til å slappe av godt etter tøffe dager.

🌸 Jeg er takknemlig for at jeg har en super fysio som masserer meg hver uke. Det er hva nakken trenger og selv om jeg blir veldig syk etterpå så blir jeg ikke sengeliggende hele dagen🎉

Livet er nå ikke perfekt, det er ikke smertefritt og ikke lett. Det er enda MYE tårer, mye tid i senga og ja… ekstremt mye tårer. Kroppen min «stresser ned» med å felle tårer så kommer mye av dem.

Jeg møter mange som har sykdom og tøffe liv, det er fint å være flere og ikke minst fint å være over 30-årene så man ikke bryr seg så mye om «alt og andre»😂😂😂

Reklamer