Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I dag stod jeg opp Kl:08.00 for å trene! Skulle svømme før treningssenteret startet familiesvømming kl:10.00.

Det er ikke gøy å stå opp tidlig på en lørdag, men det er heller ikke gøy å være syk så man gjør det bare!

Svømmingen gikk nydelig i dag! Endel har skjedd på jobb som gjør at jeg er roligere, har mindre angst og tar livet mer med ro. Dette påvirker også min trening! Det å svømme krever at man «lever i nuet»! Det er faktisk vanskelig å svømme med riktig teknikk om man tenker på noe annet! Må tvinge seg selv til å kun tenke på hvert svømmetak og pusten!

Selv om dagens svømmeøkt var helt super så er det likevel tungt å komme hjem. De første timene etter trening innebærer endel hodepine og tar tid før man kan hente seg inn. Tror det er nerver i nakken det skjer noe med etter svømming. Blir mer vondt dersom jeg svømmer vanlig rygg så best å svømme med samlet armer. Er selvsagt ikke sikker på om det er bra for er ingen leger jeg kan spørre, men samtidig blir jeg litt sterkere for hver måned som går så jeg får vel bare holde ut smerten!

Når smerten har roet seg er planen å ta en tur på Ikea. Ikke for at jeg trenger noe, men fordi jeg har fri og kan gjøre hva jeg vil😎 Så lunsj på Ikea hørtes deilig ut! #nytlivet!

Reklamer