Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I dag er det mandag og nå har bloggen min vært så deprimerende med handicap ditt og datt at jeg får dele noe gøy😂😂😂

Jeg valgte å droppe svømmingen i dag for å gå tur sammen med min venninne Silje 💚 Hun er min Herbalife sponsor (Instagram: herbasilje) og en super inspirasjon for meg! Ikke bare har hun selv gått ned en hau i fettprosent, men er også superflink til å lage sunne Herbalife kaker😍 #minsvakhet

Nå har det seg slik at Silje er gift med Hoang (Instagram: h.v.p.24) som er hekta på trening og de har derfor en stang i hagen! Påført catwoman maske (som jeg trolig må låne til Halloween) følte jeg for å rocke den stanga!

Jeg er faktisk litt usikker på hva jeg forventet meg, men trodde kanskje jeg skulle være LITT flinkere😂

Det var helt umulig å få dratt seg oppover så måtte improvisere med noe annet kult😂 Så målet fremover får vel være å klare EN pullups i stanga 😎😜

Men tur ble det også! En koselig tur på Tinnheia og et par ganger opp/ned den grusomme bakken fra Suldalen! Det gjorde susen for kropp og sjel 💚

I morgen legger jeg ut en video på YouTube om trening etter operasjon (inkluderer ikke denne stanga..). Her er en link til min YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCBtqRJMiIkhDVdK8eVbp0Tg

Alle videoer blir fremover på engelsk da det er endel engelsk talende henvendelser i forhold til nakkeoperasjonen.

Ha en nydelig Mandag 🍁🍂

Reklamer