Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dersom du kunne velge å gjøre alt på nytt, ville du gjøre det annerledes?

Det siste året har jeg kastet bort min tid. Det føles noen ganger slik. Jeg vet det ikke stemmer, men jeg har brukt min tid på noe som ikke ganger meg. Det har heller ikke ganget min familie. Jeg angrer ikke, men velger å styre min skute på rett vei før det er for sent. Velger å prioritere de som er meg nærmest. Velger familie og ikke minst meg selv. Tid til å lege mine sår.

Jeg har gjort nok for denne verden for en god stund. Bidratt på mange måter som bare Gud vet om. Nå håper jeg at Gud tar hånd om meg.

En liten videosnutt av et sitat fra gata i Oslo;

«Dersom tiden hadde vært større, hadde du vært mindre».

Fint sitat på den dagen man føler at man skulle hatt mer, oppnådd mer, og ikke minst vært mer!

«Nok er nok»! Jeg stopper dette tullet for min egen del og håper du gjør det samme!

Tiden gir oss livet vi lever. Vi lever bare en gang. Pass på å leve det på den måten som gjør deg lykkelig🙏

Reklamer