Spørsmål/svar

Spørsmål 1:
Er du blitt bedre, mindre smertepreget av operasjonen?

Svar:
Jeg trodde at jeg skulle være frisk etter 3 måneder, men det viser seg at det tar lenger tid en selv antatt. Jeg kommer derfor tilbake til dette spørsmålet på et senere tidspunkt.

Status etter 3 måneder: Smertene etter operasjonen er store, Trapezius muskelen gir smerter og utfordringer i hverdagen da smertene her hindrer meg i å bruke armene. Jeg mistet også følelsen i bakhode (noe som gir smerte og utfordringer som å vaske/stelle håret, sove på ryggen ol) og jeg har endel smerter i form av «stråling» i hode på høyre side.

Det jeg kan svare på nå er at jeg har ingen av de grusomme smertene i nakken som jeg har hatt siden ulykkesdagen i 2005, ergo er skadene min fikset 100%. Smertene jeg har nå er kun smerter av operasjonen. 

 

Spørsmål 2:
Ville du ha gjort det om du visste hvordan resultatet er blitt?

Svar: 
Jeg kan ikke si at jeg vet hva resultatet er da det kun har gått 3 måneder, så jeg vil komme tilbake å svare på dette spm ved senere anledning.

 

Spørsmål 3:
Er du glad for at du tok operasjonen?

Svar:
Dette er vanskelig å svare på før man er frisk, noe som tar lenger enn 3 måneder.

Skal jeg være helt ærlig. Dersom jeg hadde hatt samme kunnskap før operasjonen som jeg har nå, så hadde jeg ventet med å booke en operasjon slik at jeg kunne sett/lest hvordan andres progresjonen var, altså se hvordan det går med andre opererte over tid. Dette er grunnen til at jeg blogger, slik at andre kan vite hva dere «går til» da jeg selv gikk i blinde.

 

Spørsmål 4:
Hadde du skjevstilling i Atlas? Klarte kirurgen å fikse det?

Svar:
Ja.

Under finner du bilder av rapporten fra Dr. Gilette. Her kan du se mine diagnoser/mål for så å sammenligne med dine skader. Alle skadene er 100% fikset.

Skjermbilde 2018-01-13 kl. 10.39.55

 

Skjermbilde 2018-01-13 kl. 10.40.18

 

 

Reklamer